Skoči na vsebino
Domov / Objave / Članska ekipa med 6. najboljših ekip v 1. SKLŽ – 2021/2022

Članska ekipa med 6. najboljših ekip v 1. SKLŽ – 2021/2022

Članska ekipa je zaključila prvi del tekmovanja in dosegla odličen uspeh – uvrstitev med 6. najboljših ekip v Sloveniji. Dekleta so v prvem delu tekmovanja dosegle 8 zmag in 8 porazov, kar jih uvršča na trenutno 5.mesto. Lestvica prikazuje zanimiv boj za uvrstitev med 4. najboljše ekipe v državi, saj so rezultatsko ekipe skoraj poravnane. Tia Tajhar je po prvem delu tretja najboljša strelka v 1. SKL za ženske in tudi drži rekord z najvišjim številom točk na eni tekmi, na tekmi proti ekipi Maribor VBO je dosegla kar 40!
V februarju je članska ekipa odigrala 2 tekmi in bila polovično uspešna. Dekleta so izgubila v Grosuplju z rezultatom 57:50. Zadnjo tekmo v prvem delu pa so odigrala na domačem parketu in premagala ekipo Akson Ilirija z rezultatom 73:68.

Za mnenje o prvem delu in ciljih za naprej smo povprašali članici Tejo in Tio.

Teja Črešnik

”Po končanem prvem delu smo s soigralkami z našo uvrstitvijo in prikazano igro zelo zadovoljne. Pokazale smo veliko žara in borbe ter same sebi in ostalim dokazale, da smo se zmožne boriti prav z vsako ekipo. V drugi del lige vstopamo optimistično, z željo po čim večjem številu zmag. Želimo si prikazati dobro igro ter se uvrstiti čim višje na lestvici, predvsem pa nam je pomembno to, da nas bo še naprej krasil timski duh in da se bomo pod obroči zabavale, kot smo se doslej. Zahvaljujemo se tudi navijačem, ki so nas v velikem številu prihajali vzpodbujat na domače tekme in jih hkrati vabimo, da obiščejo naše tekme tudi v drugem delu lige.”

Tia Tajhar

” S tekmo proti Iliriji smo zaključile 1.del tekmovanja. Mislim, da smo s prikazano igro v prvem delu lahko zadovoljne, kljub nekaj slabše odigranim tekmam. V drugem delu upam, da bo naša igra konstantna in da bomo prikazale takšno igro, kakršno tudi znamo! Naš cilj je seveda uvrstitev v top 4 in upam, da nam bo to tudi uspelo.”

Oznake: